Logo: Solhjell
 Heim ›  Aktuelt › Ny bunad til konfirmasjon og bryllup?

Ny bunad til konfirmasjon og bryllup?

Bestill i god tid! Besøk nærmeste Solhjell-forhandler, de hjelper deg med å ta riktige mål når du skal bestille damebunad, herrebunad eller barnebunad til konfirmasjon, 17. mai-feiring, bryllup eller andre festdager. 


Konfirmasjon og 17. mai er to av årets høydepunkter hvor det passer fint å ikle seg en dame- eller herrebunad fra Solhjell. Siden hver enkelt bunad fra Solhjell er håndlaget etter nøyaktige mål, trenger vi litt tid fra vi får inn bestillingen til bunaden er ferdig produsert og levert. Har du planer om å investere i ny bunad fra Solhjell til konfirmasjon eller 17. mai, anbefaler vi derfor å ta kontakt med nærmeste Solhjell-forhandler så snart som mulig. Velg blant over 50 ulike herre- og damebunader fra hele landet. Finn din bunad på www.solhjell.no/region.  

Bunadstilbehør

Se også våre tilbehørssider om du skulle ha behov for bunadsskjorte, strømpebånd, bunadsstrømper, bunadssølv eller hodeplagg.

Leveringstid herre- og damebunader

På herrebunad har vi 4-6 ukers leveringstid før 17. mai. Etter 17. mai har vi 3-4 ukers leveringstid.På damebunad har vi 6-8 ukers leveringstid.

Fokus på kvalitet

Våre bunader lages i dag på vår egen systue i Tallinn, Estland. Baltikum har en lignende folkedrakttradisjon som vår og har opprettholdt sin interesse for søm. På systuen har vi ansatt godt kvalifiserte syersker som syr både på maskin og for hånd, samt broderer for hånd.

Råvarene til bunadene kjøpes fra norske produsenter der det er mulig. Enkelte råvarer som ikke lages i Norge kjøpes fra andre land i Europa.

Mønster og målsømtilpasning gjøres på vårt hovedkontor i Molde, samt kundeservise.

Solhjell jobber hver dag med å opprettholde en god kvalitet. bunader. Derfor gir vi deg livstidsgaranti på sømmene i bunaden. Garantien inkludere ikke måltaking og råvarer. Dersom en søm sprekker eller at plagget er stygt sydd, så kan du sende plagget inn til oss og vi reparerer det gratis.

 
Finn forhandlere 
i nærheten av
Søk
Skriv inn postnummer eller sted for å finne nærmeste forhandler.
For å finne nærmeste forhandler, tast inn ditt postnummer i feltet over.